Porta Industriale me Shine

Eksperienca disa vjecare ne kete fushe ben te mundur nje sherbim teper cilesore dhe asistence teknike per portat industriale te thjeshta dhe me motor me pulte.

Prioriteti yne eshte cilesia, siguria dhe komoditeti i produkteve. E gjithe kjo vjen tek ju fale personelit te kualifikuar, te shpejte dhe te dedikuar. 

 

Eksperienca e gjate na ka bere partner te besuar te shume kompanive, organizatave, individeve, autoritetet shtetërore lokale, territoriale, rajonale dhe kombëtare.