Konstruksione Metalike

Ne realizojme konstruksione metalike te cdo tipi , permase apo lloji.

Te gjitha punimet realizohen nga profesioniste ne kete fushe me eksperience me shume se 20 vjecare dhe me certifikat. Ofrojme cilesine me te mire ne treg, garanci te plote per te punen tone dhe pune te kryera ne kohe rekord.

 

Realizimet Tona:

TEG

QTU

MOTOTIRANA

KSALIDEMI

 

Eksperienca e gjate na ka bere partner te besuar te shume kompanive, organizatave, individeve, autoritetet shtetërore lokale, territoriale, rajonale dhe kombëtare.