Kapanone Industriale

Kapanon me hapesire drite te ndryshme. Realizimi  me profile  metalike si HEA ,  IPE etj . Te gjitha keto materiale jane konform  standarteve Europiane.

 

Realizimet Tona:

 

Karburant Krasniqi

Kapanon frigoriferik ne zonen e myzeqese, tek kthesa e Plugut Lushnje

Kapanon ne zonen e Spitalles, Durres

Etj...

 

Eksperienca e gjate na ka bere partner te besuar te shume kompanive, organizatave, individeve, autoritetet shtetërore lokale, territoriale, rajonale dhe kombëtare.