Vinci

Vinci

Date

27 December 2015

Categories

Sherbime Vinci, Germime Dheu

Eksperienca e gjate na ka bere partner te besuar te shume kompanive, organizatave, individeve, autoritetet shtetërore lokale, territoriale, rajonale dhe kombëtare.