QTU

QTU

Punime te jashtme:

 • Stacioni i autobuzit
 • Fasada
 • Tabela e karburantit

 

Punime te brendshme:

 • Capisa
 • Sprintfield
 • Mango
 • Geox
 • Prenatal
 • Geox 
 • Zara
 • Kaliope 1
 • Kaliope 2
 • Golden
 • Miss sixty

 

 

Date

28 September 2020

Categories

Konstruksione Metalike

Eksperienca e gjate na ka bere partner te besuar te shume kompanive, organizatave, individeve, autoritetet shtetërore lokale, territoriale, rajonale dhe kombëtare.