KS Ali Demi

KS Ali Demi

Date

23 October 2017

Categories

Konstruksione Metalike

Eksperienca e gjate na ka bere partner te besuar te shume kompanive, organizatave, individeve, autoritetet shtetërore lokale, territoriale, rajonale dhe kombëtare.