Address:
Rr. "Ali Demi", Kompleksi Sportiv "KS Ali Demi"
Tirana
Albania
Mobile:
+355 68 208 0878

Eksperienca e gjate na ka bere partner te besuar te shume kompanive, organizatave, individeve, autoritetet shtetërore lokale, territoriale, rajonale dhe kombëtare.