ERKLO CONSTRUCTION - Kompani ndertimi me eksperience 20 vjecare

Që prej vitit 2000 i shërbejmë me devotshmëri dhe përkushtim komunitetit dhe çdo klienti për të materializuar dëshirat dhe kërkesat e tyre në mënyrën më efektive të mundshme. Eksperienca e gjate na ka bere partner te besuar te shume kompanive, organizatave, individeve, autoritetet shtetërore lokale, territoriale, rajonale dhe kombëtare.


 

Konstruksione Metalike

Ne realizojme konstruksione metalike te cdo tipi , permase apo lloji. Te gjitha punimet realizohen nga profesioniste.


 

Germime dheu

Realizojme germime dheu dhe heqje e dheut per punimet qe deshironi te kryeni ne kohe rekord.


 

Sherbime Vinci

Kamionët  me vinç janë  mjete që ju ndimojnë për  transportimin, lëvizjen,  ngritjen dhe uljen e ngarkesave te ndryshme.

ERKLO shpk vazhdon historitë e suksesit në sektorin e ndërtimit dhe ecën drejt një të ardhmje të ndritur për bazat e kompanisë duke u shërbyer klientëve dhe duke vënë në epiqendër të çdo vepre partneritetin me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj.

Projektet Tona

Shkalle & Porta Industriale

Shkalle & Porta Industriale

Porta Industriale me Shine, Konstruksione Metalike
Vinci

Vinci

Sherbime Vinci, Germime Dheu
TEG

TEG

Konstruksione Metalike
Moto Tirana

Moto Tirana

Konstruksione Metalike
Konstruksione

Konstruksione

Konstruksione Metalike
Hotel Sheraton

Hotel Sheraton

Konstruksione Metalike
Ura

Ura

Konstruksione Metalike
KS Ali Demi

KS Ali Demi

Konstruksione Metalike
Rruga e Kombit

Rruga e Kombit

Konstruksione Metalike
QTU

QTU

Konstruksione Metalike
Kapanone Industriale

Kapanone Industriale

Porta Industriale me Shine

Klientet & Partneret

We offer quality tiling and painting solutions for interior and exterior.

 

Eksperienca e gjate na ka bere partner te besuar te shume kompanive, organizatave, individeve, autoritetet shtetërore lokale, territoriale, rajonale dhe kombëtare.